We are in fact a team whether or not you realize it, and we shall be able to come much more together once we can openly work with you

SaLuSa 4-March-2011

inv


Klicka på den högra rutan i botten på videoramen för att få texten.

Invokation

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 – 24:00 Stockhom, Sweden

http://24timezones.com/

TEAM

We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

Thursday, May 26, 2011

25 maj, 2011

The Galactic Federation through Wanderer of the Skies


Himmelsvandraren, 25 maj, 2011Hälsningar från Federationen:


Hej till alla som tjänar oss vid denna tid. Vi skickar vår kärlek och energi till er. Vi önskar ta upp en viss fråga som har rests av grupper bland er då det gäller tidsplanen. Ja, vi kan inte bestämma med säkerhet om avslöjandena. Vi använder bara vårt bästa omdöme, med tanke på den bredare informationen och resurser som vi har tillgängliga till oss i dessa frågor. Vi kan inte kontrollera hur era regeringar och individer gör dessa beslut och hur de implementeras. Även om vi lätt kunde göra så, så är det inte det högre sättet. Dessa beslut fattas av människor med alla mänskliga svagheter som kommer med er densitet i den tredje dimensionen. Men, vi är relativt säkra att det kommer ett uttalande snart, vilket blir porten till avslöjandeprocessen.

Vi har observerat många konversationer som involverade makteliten i era länder och har gjort så under en mycket lång tid nu. Vi är uppmuntrade av de konversationer som vi hör och minskandet av Illuminati diskussioner om sabotage. Dessa konversationer har i själva verket sinat. De har bytts ut mot en viss lugn beslutsamhet att detta måste ske och de som måste göra det måste modigt gå fram för att utföra uppgiften. Vi har försäkrat de vid makten att de har vår välsignelse för att gå framåt i detta avseende.

Vulkanutbrottet var en mindre justering av Moder Gaia i hennes ansträngningar att finskjustera processen som hon måste genomgå innan upplyftningen. Vi förväntar oss inga fler sådana aktiviteter på kort sikt i detta avseende.

Titta på den Europeiska businesskonferensen och sök efter tecken på att de diskuterar avslöjandena. Det finns redan diskussioner bland dem om att patentera vissa existerande teknologier för att dra nytta av dem när avslöjandena infaller. De kan inte ta med i beräkningen hur vi kommer att distribuera dessa teknologier direkt till folket och folket kommer inte längre att tillåta en blind vinsttagning på vad som skall vara fritt för folket. En av dessa teknologier är en enhet för att ”spela upp” alla dessa diskussioner som skall användas som bevis i era världsdomstolar. Använd alla dessa teknologier vist och så kommer de att mycket gynna er alla.

Le, för ni är av ljuset och har blivit inbjudna att bli kosmiska varelser. Det finns en hel del uppspändhet här då vi väldigt mycket vill visa er allt det som har förnekats er och att välkomna er som besökare till våra kulturer och samhällen för de som vill lära sig. Var reda, vara i glädje och

Var i frid.


Channeler: Himmelsvandraren
Svensk översättning: Per Staffan - www.st-germain.se


 Translations


No comments:

Post a Comment

CELESTIAL

The film that challenges anyone to prove that the Moon is grey. This film proves the Moon is a full color celestial body and that there are incredible structures and towers built by "someone" that has the ability to build a structure ten miles wide and six miles high within an eight month period. The evidence is presented and you will be amazed at what you will see in this film. As I am keeping up with the comments being said here I notice when I refresh the page, the view counter dropped by 300 views, from 3,000 back down to 2,600. I heard rumors that YouTube was doing this on controversial subject matter to appease government interest, but to see it first hand is sad. More the excuse I'd say to make it viral over Facebook, Twitter, and other social media sites! What say you public? Will you help?

2012