We are in fact a team whether or not you realize it, and we shall be able to come much more together once we can openly work with you

SaLuSa 4-March-2011

inv


Klicka på den högra rutan i botten på videoramen för att få texten.

Invokation

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 – 24:00 Stockhom, Sweden

http://24timezones.com/

TEAM

We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

Wednesday, June 8, 2011

8 june, 2011

The Galactic Federation through Wanderer of the Skies


Himmelsvandraren, 8 june, 2011Hälsningar från Federationen:

Det är ganska svårt att behålla tron på vad ni gör för Upplyftningen när så mycket pågår runt omkring er. Vi tackar er alla för era ansträngningar och gläds för varje ny person som vaknar upp, även på de ringaste av sätt. Det ger oss stor glädje att veta att vi, inom kort, kommer att kunna tala med er som man talar med en granne över staketet en skön eftermiddag. Även vi har längtat efter sådana konversationer. Ni har alltid trott att det skulle vara ni som drar nytta av sådana konversationer, men vi säger att vi gynnas lika mycket eftersom ni har mycket att erbjuda oss i ert unika fysiska tillstånd. Vi är mäkta imponerade av er råa kraft, för er mestadels obekant, eller mer korrekt – på väg att bli upptäckt, och den ännu ej tyglade kraften av er råa spiritualitet. Ni är varelser som är mycket uppskattade i galaxen, trots er lutning mot krig och självdestruktion. Vi vet att detta inte är ert sanna tillstånd, och när väl avslöjandena infaller och Illuminati har sett sina sista dagar då de kan dikterar hur ni skall leva så kommer ni att resa er upp som En för fred, för kärlek, och för allt som är godartat för individen och mänskligheten som helhet.

Vår förtroende förblir högt att denna månad kommer att producera en avgörande händelse som kommer att öppna slussarna för avslöjanden. Det är svårt att säga varifrån det kommer att komma. Då ”sprickorna i dammen” blir större och större inom många områden och olika nivåer blir det dock svårt för Illuminati sätta igen hålen, och er kollektiva vilja driver i själva verket på agenda allt snabbare.

Företagsvärlden fortsätter att göra sig själva redo för händelsen med avslöjanden. Ni kanske vill höra med ert patentkontor för att se hur många tidigare hemliga enheter som nu är inom er kunskap för vilka det har startats att söka patent. De stora företagen är den sista starka positionen som Illuminati har och vi ser nu hur dessa hörnstenar faller samman och fler och fler företag antar en modell baserad på ett samarbete och inte konkurrensfördelar.

Det är nu som det är mörkast innan ljusningen och det är lätt att bli förtvivlad då man tittar runt om i världen och ser hur hopplöst det förefaller. Så är dock inte fallet. I själva verket så är det raka motsatsen och vi ser det som den mest spännande tiden av alla. Ni är där. Och ni har valt att vara där, i detta ögonblick, sedan länge innan ni föddes. Gläds åt er val. Det är en högst spännande tid. Vi står redo från vår sida för att assistera er. Var redo på er sida för att assistera varandra. Vi förundras och är mäkta imponerade av er som inte har några likar, av djupet och intensiteten av ert medlidande för varandra som jordliga varelser.

Var i frid.


 
 

Channeler: Himmelsvandraren
Svensk översättning: Per Staffan 
www.st-germain.se

No comments:

Post a Comment

CELESTIAL

The film that challenges anyone to prove that the Moon is grey. This film proves the Moon is a full color celestial body and that there are incredible structures and towers built by "someone" that has the ability to build a structure ten miles wide and six miles high within an eight month period. The evidence is presented and you will be amazed at what you will see in this film. As I am keeping up with the comments being said here I notice when I refresh the page, the view counter dropped by 300 views, from 3,000 back down to 2,600. I heard rumors that YouTube was doing this on controversial subject matter to appease government interest, but to see it first hand is sad. More the excuse I'd say to make it viral over Facebook, Twitter, and other social media sites! What say you public? Will you help?

2012