We are in fact a team whether or not you realize it, and we shall be able to come much more together once we can openly work with you

SaLuSa 4-March-2011

inv


Klicka på den högra rutan i botten på videoramen för att få texten.

Invokation

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

13:02:2014 – 24:00 Stockhom, Sweden

http://24timezones.com/

TEAM

We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

Friday, July 15, 2011

July 14, 2011


The Galactic Federation through Wanderer of the Skies


Himmelsvandraren, 14 juli, 2011Hälsningar från Federationen:


Vi är tillbaka för att diskutera utvecklingar med er. Först vill vi säga att vi känner förminskningen av förtroendet hos många av er som har varit involverade i dessa frågor under en så lång tid. Det är lätt att förlora förtroendet och ganska förståeligt. Det är ibland mycket svårt för er att avgöra vad som är sanning och inte, särskilt för de som inte har fördelen att kommunicera direkt med oss. Använd ert hjärta för att urskilja Sanningen, hur vida vi är här, och om vad vi pratar om kommer att äga rum. Bara Ni kan urskilja sanningen om vad som händer. Bara Ni kan göra valet att fortsätta på er väg. Vi är med er i vilket fall som helst och processen kommer att äga rum i vilket fall som helst.

Det finns nu absolut en mer lugn energi som har lagt sig över er värld under de senaste dagarna och Illuminati försöken att störa blivit färre och färre. Vi har sett hur ett otal av undersåtarna till Illuminati vänder sig mot Ljuset, antingen på grund av en sann förståelse av processen eller på grund av ett erkännande att vedergällningar kommer. Denna attityd påminner om Nazisterna vid slutet av Andra Världskriget, då de insåg att de skulle stå till svars för vad sina hemskheter. Samma känsla invaderar nu Illuminati undersåtarna och fler och fler vägrar att arbeta för dem, med hopp om en viss nåd när rättegångarna startar.

Er planet är bokstavligen omgiven med skepp från alla hörn i Universum då alla vill ha en nära plats för att beskåda den största showen i galaxen. Er värld har under en mycket lång tid ansetts som en av de bästa spirituella skolorna i universum och ett inträde till detta Universitet har varit mycket eftersökt. Ni står ni vid randen till att ta ut examen, och ni intar en centralplats för familjen som har kommit från alla delar av universum för att närvara vid er skolavslutning.

Var medvetna om att om era ledare inte snart hanterar ett uttalande om Avslöjanden, så kommer vi att göra så å deras vägnar, då tiden för att acklimatisera er till förändringarna som är nödvändiga för upplyftningen blir kortare för varje dag. Ni kommer att bli presenterade Sanningen så att ni själva kan se. Ert arbete som Ljusarbetare kommer att bli att sprida budskapet så vitt och brett som möjligt så att alla kan få kunskap om Sanningen och skingra rädslan som oundvikligen följer från vårt avtäckande.

I det större tidsperspektivet, såsom ni ser det, så är detta bara en kort väntan innan processen kan påbörjas. Fortsätt att hålla fast vid er tro på oss, såsom vi gör med er. Fortsätt ert engagemang för Ljuset, till Kärlek, och till varandra. Ni är i sanning stora och mäktiga spirituella varelser.


Var i frid.


Channeller: Himmelsvandraren
Svensk översättning: Per Staffan  Translations

No comments:

Post a Comment

CELESTIAL

The film that challenges anyone to prove that the Moon is grey. This film proves the Moon is a full color celestial body and that there are incredible structures and towers built by "someone" that has the ability to build a structure ten miles wide and six miles high within an eight month period. The evidence is presented and you will be amazed at what you will see in this film. As I am keeping up with the comments being said here I notice when I refresh the page, the view counter dropped by 300 views, from 3,000 back down to 2,600. I heard rumors that YouTube was doing this on controversial subject matter to appease government interest, but to see it first hand is sad. More the excuse I'd say to make it viral over Facebook, Twitter, and other social media sites! What say you public? Will you help?

2012